Hoe verloopt de

BODYFREEZE BEHANDELING

Wanneer je kiest voor een Cryolipolyse behandeling bij BodyFreeze, dan ben je in goede handen. Bij BodyFreeze word je behandeld door één van onze Cryolipolyse specialisten Jonne Kuijpers. Onze werknemers zijn volledig opgeleide, gecertificeerde en vakbekwame specialisten.

 

Als er een afspraak met je is gemaakt, ontvang je via mail of sms een afspraakbevestiging voor je intakegesprek. Indien mogelijk sturen we je ook een korte vragenlijst. We verzoeken je om de vragenlijst voorafgaande aan je afspraak ingevuld terug te mailen. De BodyFreeze specialist kan de vragenlijst dan tijdig beoordelen.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

We vinden het bij BodyFreeze belangrijk om je een eerlijk en oprecht advies te geven.

 

Tijdens het intakegesprek kijkt de BodyFreeze specialist of de behandeling realiseerbaar is en bespreekt met jou welke resultaten je kunt verwachten. In overleg met jou wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt.

 

Plan een intakegesprek

De behandeling

Onze specialist legt voorafgaande aan de behandeling de werking van de Cryolipolyse behandeling uit. Ook worden er foto’s van het te behandelen gebied gemaakt en je gewicht gemeten.

 

De te behandelen zones en de plaatsingen worden zorgvuldig bepaald en afgetekend. Om je huid tegen de kou te beschermen wordt er een speciale gelpad aangebracht.

 

Vervolgens wordt de applicator op de gelpad geplaatst. Het krachtige vacuüm zuigt je huid en de onderhuidse vetlaag in de applicator en start het “freeze”-proces. Het “freeze”-proces duurt 50 minuten.

Tijdens de behandeling

Afhankelijk van je behandelplan kan een behandeling één of meerdere uren duren.
Tijdens de behandeling krijg je van ons iets te drinken en kun je wat lezen, werken op je laptop of gewoon lekker relaxen. Als het “freeze”-proces voorbij is, wordt de applicator van je huid verwijderd en masseren we direct de behandelde plek.

 

Vervolgens blijf je nog even liggen zodat de behandelde zone weer kan opwarmen. Hierbij kun je een tinteling ervaren, dit gevoel verdwijnt na een paar minuten.

Na de behandeling

Je krijgt van de BodyFreeze specialist de laatste instructies. Aangezien er geen hersteltijd is, kun je meteen weer je dagelijkse bezigheden hervatten. Afhankelijk van je behandelplan wordt er een vervolgafspraak of een controle-afspraak met je gemaakt, ongeveer 10 tot 12 weken na de behandeling.

VOORDELEN VAN BODYFREEZE

Geen operatieve ingreep

Pijnloze behandeling

Een ideaal figuur zonder extra sporten

Volledig veilig

Er hoeft geen extra dieet gevolgd te worden

Wetenschappelijk onderbouwd

Geschikt voor zowel vrouwen als mannen

Vermindering van het aantal vetcellen

Afname vetcellen

Na de behandeling bij BodyFreeze neemt het aantal vetcellen bewezen af!

Bodyfreeze

BEHANDELGEBIEDEN

Buik

Taille ``love handles``

Billen ``Banana rolls``

Onderarmen

Bovenarmen

Binnenkant bovenbenen

Heupen (buitenzijde bovenbenen)

Rug

BUIK

TAILLE "LOVE HANDLES"

BILLEN "BANANA ROLL"

ONDERARMEN

BOVENARMEN

BINNENKANT BOVENBENEN

HEUPEN (BUITENZIJDE BOVENBENEN)

RUG

Wil je graag snel en veilig afslanken? Kom dan langs voor een:

Heb je vragen of wens je meer informatie?

ONZE SPECIALISTEN HELPEN JE GRAAG VERDER

Bekijk onze FAQ pagina voor antwoorden op veelgestelde vragen. Spreek je liever een van onze specialisten? Wij zijn telefonisch bereikbaar iedere werkdag van 09.00 tot 20.00 uur. Je kunt ons ook mailen op info@bodyfreeze.nl.

 

Nieuwsgierig naar de persoon achter BodyFreeze? Klik hier

KLANTERVARINGEN