Hoe werkt

BODYFREEZE?

BodyFreeze werkt met Cryolipolyse. Dat is een techniek om plaatselijk vet te verwijderen.

 

Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en worden tijdens de behandeling veilignauwkeurig en gecontroleerd bevroren van -6° tot -8°C. De behandelde vetcellen kristalliseren en sterven af (dit proces heet apoptose). Het lichaam voert met behulp van het lymfestelsel de dode vetcellen op een natuurlijke wijze af.

 

Dit proces neemt enkele weken in beslag en het duurt daarom ook enkele weken voordat je een zichtbaar beter figuur krijgt.

 

Wil je meer informatie over de BodyFreeze behandeling? Klik dan hier

Wetenschappelijk bewezen

De dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, verbonden aan de Harvard Universiteit, hebben ontdekt dat kinderen die op waterijsjes zuigen kuiltjes in hun wangen krijgen.

 

De waterijsjes bevriezen kleine gebieden vetcellen en schakelen deze vetcellen vervolgens uit, zonder daarbij omliggend weefsel of de huid te beschadigen. In 2008 hebben ze het Cryolipolyse concept bedacht en in 2010 is deze methode door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd.

 

Sindsdien hebben 100+ klinische studies bewezen dat Cryolipolyse technologie een veilige en effectieve methode is om vet te verminderen.

Wat is het verschil tussen afvallen en vetverlies?

Gewichtsverlies en vetreductie door het verminderen van het aantal vetcellen worden vaak door elkaar gehaald. Dit kan verwarrend zijn en we leggen dan ook graag uit wat er nu precies met je vetcellen gebeurt.

 

Als baby heb je ongeveer 10 miljard vetcellen en naarmate je ouder wordt, groeit dit aantal langzaam. Het totaal aantal vetcellen wordt in onze tienerjaren bepaald. Wanneer je te veel eet, ontstaat er een overmatige vetopstapeling. Als je aankomt, neemt in eerste instantie de omvang van de vetcel toe; de vetcel wordt groter. Wanneer de vetcel zijn maximale grootte heeft bereikt, kan deze zich gaan splitsen. Je krijgt dus meer vetcellen en wordt dikker. Bij het beteren van je leefstijl en eetpatroon worden de vetcellen kleiner in omvang, maar ze verdwijnen niet.

 

Bij Cryolipolyse nemen het aantal vetcellen in de behandelde zone met 20%-25% af. De behandelde vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Met Cryolipolyse verdwijnen de vetcellen voorgoed.

Waardoor is de behandeling zo effectief?

BodyFreeze maakt als enige in Limburg gebruik van de beste en meest krachtige apparatuur die er is.

 

De door het Nederlandse bedrijf MedCos ontwikkelde Body-Wizard. De Body-Wizard beschikt over meerdere behandelkoppen, waardoor meerdere zones tegelijk behandeld kunnen worden.

 

Ook heeft de Body-Wizard een uniek koelingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van Peltier koeling. De Peltier koeling zorgt ervoor dat in zeer korte tijd het vetweefsel naar de gewenste temperatuur van -6°C wordt gekoeld. De behandeling is hierdoor in vergelijking met andere apparatuur veel effectiever.

VOORDELEN VAN BODYFREEZE

Geen operatieve ingreep

Pijnloze behandeling

Een ideaal figuur zonder extra sporten

Volledig veilig

Er hoeft geen extra dieet gevolgd te worden

Wetenschappelijk onderbouwd

Geschikt voor zowel vrouwen als mannen

Vermindering van het aantal vetcellen

Afname vetcellen

Na de behandeling bij BodyFreeze neemt het aantal vetcellen bewezen af!

HIER EEN VOORBEELD VAN VOOR EN NA BEHANDELING MET BODYFREEZE

HIER EEN VOORBEELD VAN VOOR EN NA BEHANDELING MET BODYFREEZE

Wil je graag snel en veilig afslanken? Kom dan langs voor een:

Bodyfreeze

BEHANDELGEBIEDEN

Buik

Taille ``love handles``

Billen ``Banana rolls``

Onderarmen

Bovenarmen

Binnenkant bovenbenen

Heupen (buitenzijde bovenbenen)

Rug

BUIK

TAILLE "LOVE HANDLES"

BILLEN "BANANA ROLL"

ONDERARMEN

BOVENARMEN

BINNENKANT BOVENBENEN

HEUPEN (BUITENZIJDE BOVENBENEN)

RUG

Heb je vragen of wens je meer informatie?

ONZE SPECIALISTEN HELPEN JE GRAAG VERDER

Bekijk onze FAQ pagina voor antwoorden op veelgestelde vragen. Spreek je liever een van onze specialisten? Wij zijn telefonisch bereikbaar iedere werkdag van 09.00 tot 20.00 uur. Je kunt ons ook mailen op info@bodyfreeze.nl.

 

Nieuwsgierig naar de persoon achter BodyFreeze? Klik hier

KLANTERVARINGEN